КЊИГА „СИНАЈСКИ ТЕСТАМЕНТ“ ПРЕДСТАВЉЕНА СОМБОРСКИМ ЧИТАОЦИМА

У просторијама Српске читаонице „Лаза Костић“ Сомбор, вечерас је одржана промоција књиге „Синајски тестамент“, аутора Вање Булића, познатог новинара, књижевника и ТВ водитеља. 

„Синајски тестамент“ је напета драма која се одиграва у Београду, а истражује дубоко укорењене тајне повезане историјом, религијом и међународним интригама. Роман води читаоца кроз напету драму са неколико мистериозних убистава, разрешавајући се у гудурама Горњачке клисуре у срушеном манастиру Благовештење. 

Вања Булић је члан Удружења књижевника Србије и аутор многих бестселера, те аутор култне емисије „Бисери“ која је емитована на више телевизија. Написао је 22 књиге, међу којима је и последња „Синајски тестамент“. У оквиру промоције нове књиге, Вања Булић се осврнуо и на претходне књиге које је написао, а тичу се како његовог живота, тако и живота суграђана, те духовног пута и моралних вредности које представљају стожер данашњег друштва у целини.

Испред Града Сомбора, промоцији књиге присуствовала је чланица Градског већа за област културе и образовања Јасмина Илић.