ГРАДОНАЧЕЛНИК РАТКОВИЋ УПРИЛИЧИО ПРИЈЕМ ЗА ТЕНИСКУ СУДИЈУ ИВАНУ КАРИМОВИЋ ПРЕД ПАРАОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ У ПАРИЗУ

Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић и члан Градског већа за област спорта, деце и омладине, Огњен Андринчин, уприличили су крајем августа пријем за истакнуту тениску судију Ивану Каримовић из Сомбора. Пријем је одржан уочи њеног одласка у Париз, где је имала прилику да суди на Параолимпијским играма.

Том приликом, градоначелник Ратковић је Ивани уручио заставу Републике Србије као знак подршке и охрабрења, пожелевши јој много успеха на турниру.

Захваљујући изузетном таленту, знању и квалитету који поседује, Ивана је имала прилику да на Параолимпијским играма, као линијски судија, суди у женском финалу, а пријем код градоначелника био је не само признање за Иванино залагање и успехе, већ и подсећање на важност подршке нашим спортистима.

Ивана Каримовић, која је започела своју судијску каријеру 2011. године, до сада је судила на многобројним великим турнирима, укључујући Вимблдон, Ролан Гарос и турнире Мастерса као линијски судија, а имала је и улогу главног судије на турнирима фјучерс серије. Носилац је белог судијског беџа, а током своје каријере, имала је прилику да суди многим тениским звездама попут Новака Ђоковића, Роџера Федерера и других.