УРЕЂЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА У СТАПАРУ И БАЧКОМ МОНОШТОРУ

У насељеним местима Стапар и Бачки Моноштор, реконструисане су просторије удружења пензионера. Тим поводом, завршене радове обишли су члан Градског већа за област комуналне делатности и инвестиција, Ђорђе Зорић и помоћница градоначелника за област социјалне заштите, Јована Миљевић, заједно са представником Месне заједнице „Бачки Моноштор“ и послаником у Скупштини АПВ, др Далибором Форгићем, те председником Савета месне заједнице „Стапар“ и чланом Градског већа, Игором Ћупурдијом.

Наиме, у просторијама Удружења пензионера у Стапару извршени су зидарски, керамичарски, молерско – фарбарски и електроинсталатерски радови, који су подразумевали спуштање плафона, замену подних плочица, кречење унутрашњости објекта, те постављање нове „LED“ расвете, док је на објекту Удружења пензионера у Бачком Моноштору замењена столарија.

„Одушевљење је велико. Свака новина много значи, посебно за ово село. Налазим сходно да се захвалим Граду Сомбору, што су исказали жељу да воде бригу о популацији трећег доба и начину на који нама улепшавају живот.“, поручила је Цветиславка Завишин, секретарка Удружења пензионера у Стапару.

„Захвални смо Граду Сомбору на свој подршци и на помоћи коју нам пружа, да нам што пријатније буде дружење у новим просторијама“, истакла је Аница Мрвичин, чланица Удружења пензионера у Бачком Моноштору.

Радови су реализовани у склопу пројекта „Одржавање објеката у власништву Града“, који финансира Град Сомбор.