УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦЕ ИЗ УСР „MAGIC FISH“

Заменик градоначелника Града Сомбора Милан Стакић, данас је, у присуству члана Градског већа за област спорта, деце и омладине Огњена Андринчина и председника Спортског савеза града Сомбора Милоша Мијића, уприличио пријем за чланове УСР „MAGIC FISH“, који ће представљати Србију на предстојећем Светском првенству у спортском риболову које се одржава на каналу ДТД код Кајтасова у Србији.

Реч је о Небојши Шарчанском који ће учествовати у категорији У20, Василију Милошевићу који ће се такмичити у категорији У25 и Дамиру Милошевићу који ће бити селектор репрезентације Србије у категорији У20.

Током разговора са репрезентативцима, заменик градоначелника Милан Стакић, пожелео им је пуно среће и успеха на предстојећем такмичењу, нагласивши да је изузетна част представљати своју земљу на међународним такмичењима, тиме бранећи боје своје државе, града и клуба.

На Светском првенству у спортском риболову у дисциплини пловак, учествоваће око 17 држава у три узрасне категорије, У15, У20 и У25, а нашим репрезентативцима који ће свакако учинити наш град поносним, желимо пуно успеха и бистро.