У БЕЗДАНУ ОДРЖАН 19. ПО РЕДУ „ТРОЈНИ СУСРЕТ“

У најлепшој безданској улици,  по 19. пут одржана је, сада већ у традицију укорењена, културно – уметничка манифестација „Тројни сусрет“, на којој су излагачи из Србије, Мађарске и Хрватске имали прилику да представе своју културу и традицију

Испред Града Сомбора, присутне је поздравио заменик градоначелника, Милан Стакић, пожелевши добродошлицу гостима из Мађарске и Хрватске, а посебно захваливши  организаторима који дуги низ година вредно раде на очувању културе, традиције и обичаја народа који живе на територији града Сомбора, те додао: „Поштовани суграђани, уважени гости из Републике Мађарске и Републике Хрватске, драги пријатељи, част ми је и задовољство да вас поздравим испред Града Сомбора и у своје лично име и да вам пожелим угодне тренутке на манифестацији која дуги низ година негује културу, традицију и обичаје народа са овог простора. Град Сомбор ће наставити са подршком манифестација којима се осликава истинско мултиетничко и мултиконфесионално шаренило и богатство нашег града. Срећан вам 19. Тројни сусрет“.

Поред  културно – уметничког програма на главној бини, посетиоци манифестације су током целог дана могли да погледају изложбу и вашар рукотворина уз богату понуду безданских гастро специјалитета, док су у вечерњим часовима уживали у рок концерту групе „Trilogy“, а након тога и познате групе „Зана“.

Поменутој манифестацији присуствовао је и члан Градског већа за област спорта, деце и омладине, Огњен Андринчин.