РЕАЛИЗОВАН ПРОЈЕКАТ ПАРТИЦИПАТИВНОГ БУЏЕТИРАЊА У КЉАЈИЋЕВУ – НОВИ ЛЕТЊИКОВЦИ НА ИЗЛЕТИШТУ „БАРИЦЕ“

Члан Градског већа за област финансија и привреде Сава Дојић и помоћница градоначелника за област инвестиција и међународне сарадње Јована Миљевић, посетили су данас Кљајићево где су у присуству представника Месне заједнице, обишли излетиште „Барице“, на којем су постављена три летњиковца како би се додатно опремила и улепшала зелена оаза у овом насељеном месту.
Градски већник Дојић је током обиласка завршених радова изјавио да Град планираном динамиком реализује пројекте партиципативног буџетирања за ову годину и додао да ће се са реализацијом овог изузетно успешног пројекта наставити и у наредним годинама како би се додатно улепшала насељена места и побољшао квалитет живота свих суграђана.
„Грађани МЗ „Кљајићево“ су изабрали да им се у овој години, путем партиципативног буџетирања изграде три летњиковца на овом излетишту. Град Сомбор наставља са реализацијом програма и пројеката из партиципативног буџетирања. Ово је једна нова идеја коју до сада нисмо радили, али смо испунили жеље становника Кљајићева и верујем да ће уживати у летњиковцима“, рекао је градски већник Дојић.
Извођач радова био је „Киле грдња“ из Куле, а средства за ту намену обезбеђена су из буџета Града Сомбора.