РЕКОНСТРУИСАНО ВИШЕ РАСКРСНИЦА У БАЧКОМ МОНОШТОРУ

Локална самоуправа наставља са реконструкцијом и унапређењем саобраћајне инфраструктуре у граду и насељеним местима. Тим поводом, завршне радове на реконструкцији више раскрсница у Бачком Моноштору, као и стази на месном гробљу, обишао је заменик градоначелника Милан Стакић, у присуству посланика у Скупштини АПВ Далибора Форгића, представника Месне заједнице „Бачки Моноштор“ и надзорног органа ЈКП „Простор“ Сомбор.

Том приликом, заменик градоначелника Милан Стакић, рекао је да Град наставља са улагањем у унапређење саобраћајне инфраструктуре како би грађани имали бољи квалитет живота.

„У току су завршни радови на више локација у Бачком Моноштору. Асфалтиране су раскрснице улица Долска и Пионирска, Долска и Ивана Горана Ковачића, као и улице Дунавска и Владимира Назора. Поред тога, завршени су радови на изградњи приступних стаза на месном гробљу. Град Сомбор наставља да континуирано улаже у подизање инфраструктуре у сврху подизања квалитета живота грађана у свим насељеним местима“, рекао је заменик градоначелника Стакић.

Далибор Форгић, посланик у Скупштини АПВ, захвалио се Граду Сомбору на подршци и улагањима с којима је живот становника Бачког Моноштора лакши, функционалнији и бољи.

„Ове године у Бачком Моноштору су урађени обимни инфраструктурни радови. Изграђени су нови тротоари на више раскрсница, урађен је прилаз дунавцу у Улици Владимира Назора, а такође урађена је и стаза на месном гробљу у дужини од око 200 метара. Радови су финансијски подржани из буџета Града Сомбора на чему смо им неизмерно захвални“, рекао је Форгић.