У ТОКУ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦА ДУШАНА МУДРАКА И ПАВЛА ВУЈИСИЋА

Град Сомбор активно ради на пројекту уређења неасфалтираних улица у граду и насељеним местима, а поред улица Мајора Тепића и Миодрага Петровића Чкаље, које су завршене током ове године, радови на асфалтирању се тренутно изводе у Улици Душана Мудрака у дужини од 150m и другом делу Улице Павла Вујисића у дужини од 100m. Такође, у току је пресвлачење раскрснице улица Душана Мудрака и Салвадора Аљендеа.

Тим поводом, градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, је заједно са представницима ЈКП „Простор“ Сомбор и Савета месне заједнице „Горња Варош“, обишао извођење радова, те са представницима извођача радова “Војпут” д.о.о. Суботица разговарао о даљим плановима када је овај пројекат у питању.

Заменик председника Савета месне заједнице “Горња Варош”, Срђан Киршнер, изјавио је да је у протеклом периоду асфалтирано чак пет улица, а тренутно се наставља са асфалтирањем још три, те да ће завршетком овог пројекта становници МЗ “Горња Варош” добити безбедан и функционалан коловоз који води до њихових домова.

„Грађани су веома задовољни реализацијом овог пројекта. Они су са овим пројектом добили безбеднији прилаз својим домовима и такође и комунална инфраструктура је решена“, рекао је Киршнер.