НОВА РАСВЕТА НА ФУДБАЛСКИМ СТАДИОНИМА У 6 НАСЕЉЕНИХ МЕСТА

У склопу унапређења спортске инфраструктуре на територији града Сомбора, постављени су рефлектори на шест стадиона у насељеним местима Кљајићеву, Алекси Шантићу, Бачком Моноштору, Бездану, Колуту и Бачком Брегу. Тим поводом, градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић и чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство Антонија Нађ Косановић, обишли су постављену расвету у присуству извођача радова ЈКП „Зеленило“ Сомбор и представника месних заједница наведених места.

Током обиласка спортских терена, градска већница Антонија Нађ Косановић изјавила је да ће Град наставити да улаже у развој спортске инфраструктуре, те да ће се овим радовима омогућити много квалитетнији услови за рад свих спортиста.

„Град Сомбор из буџета за 2024. годину издвојио је значајна средства за опремање, адаптацију и санацију спортских објеката. Тако смо кроз овај програм реализовали пројекте у шест насељених места где смо поставили бандере са рефлекторима и самим тим ће сви мештани имати много боље услове за бављење спортом. Неки ће долазити овде на спортске терене због рекреације, а неки ће долазити да реализују своје тренажне процесе и сигурни смо да ће у наредном периоду сви имати много боље услове за постизање бољих резултата и освајање медаља“, том приликом је изјавила градска већница Нађ Косановић.

Град Сомбор наставља да улаже у развој спортске инфраструктуре како би се омогућили што бољи и што квалитетнији услови за бављење спортом како професионалних спортиста, тако и спортиста рекреативаца.