ПОСТАВЉЕНА ТЕРЕТАНА НА ОТВОРЕНОМ У ГОГАМА

Члан Градског већа за област финансија и привреде Сава Дојић, данас је у присуству председнице Савета месне заједнице „Црвенка“ Станиславе Јоцић и сарадника, као и представника извођача радова испред ЈКП „Зеленило“ Сомбор, обишао завршене радове на постављању теретане на отвореном у Гогама.
Теретану су изабрали становници МЗ „Црвенка“ у оквиру пројекта партиципативног буџетирања, а обухвата седам справа за вежбање које ће моћи да користе како становници ове месне заједнице, тако и остали суграђани.
Градски већник Дојић је током обиласка рекао да је задовољан завршеним радовима, као и динамиком реализације и осталих пројеката партиципативног буџетирања у 2024. години.
„Локална самоуправа наставља са реализацијом пројеката партиципативног буџетирања. Верујем да су наши суграђани задовољни и да ће наставити да буду учесници у одабиру неких од наредних пројеката које ћемо реализовати у наредним годинама, а који ће допринети бољим и квалитетнијим условима живота“, рекао је градски већник Сава Дојић.