У ТОКУ ЗАВРШНИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ЛОКАЛНОГ ПУТА ИЗМЕЂУ КЉАЈИЋЕВА И ТЕЛЕЧКЕ

Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, заједно са помоћницом градоначелника за област економског развоја и туризма, Јованом Миљевић, чланом Градског већа за област комуналних делатности и инвестиција, Ђорђем Зорићем и представницима Савета месне заједнице „Кљајићево“, обишао је данас завршну фазу радова на асфалтирању локалног пута Кљајићево – Телечка.

Данас се завршава асфалтирање последњег километра носећег слоја асфалта, чија је ширина 6,5 метара, а укупна дужина саобраћајнице износи 6,5 километара. Након завршетка асфалтирања, преостају да се уреде банкине, канали за одводњавање и хоризонтална и вертикална сигнализација. Завршетак комплетних радова очекује се почетком октобра, а извођач истих је „Војпут“ д.о.о. Суботица.

„Реконструкцијом ове саобраћајнице, допринеће се бољој повезаности људи, олакшати и убрзати приступ аутопуту и брзом путу који ће тим крајем да пролази, а са квалитетнијим путевима које Град Сомбор наставља да гради, доприноси се и повећаној безбедности свих учесника у саобраћају“, истакао је градоначелник Антонио Ратковић, приликом обиласка радова.