ПОЧЕО 6. МЕЂУНАРОДНИ РУКОМЕТНИ ТУРНИР ВЕТЕРАНКИ И ВЕТЕРАНА У СОМБОРУ

На новом рукометном терену Спортског центра „Соко“ у граду Сомбору, данас је отворен 6. Међународни рукометни турнир ветеранки и ветерана симболичног назива „Фијакер стари“. Уз срдачну најаву, градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, свечано је отворио ову, сада већ омиљену рукометну смотру најтрофејнијег клупског спорта у Сомбору. Скуп рукометних ветеранки и ветерана, такође је својим присуством увеличала и чланица Градског већа за област спорта, деце, омладине и здравства Антонија Нађ Косановић. Догађај су организовали ветерански женски и мушки рукометни клубови из Сомбора, Спортски савез града Сомбора и Спортски центар „Соко“ Сомбор, а покровитељ је Град Сомбор.

Градоначелник Ратковић је и овога пута подржао спортско дешавање на подручју града Сомбора као подстицај деци, омладини али и старијима да буду посвећени спортским активностима које наш град, са својом широком понудом, има да понуди професионалним спортистима али и рекреативцима, пожелевши свим учесницима турнира успех, незаборавно дружење и пријатан боравак.

Учешће на Међународном турниру је узела 21. екипа из региона, која броји 230 такмичара, што је до сада највећи одазив овом сомборском скупу који је постао један од обележја града Сомбора. Финалне утакмице у женској и мушкој категорији су заказане за други дан такмичења, 26. августа са почетком у 18.00 часова, односно 18.20 часова.

Свим љубитељима рукомета желимо добродошлицу!