ВЕЧЕ УЛИЧНИХ СВИРАЧА ПОНОВО У НАШЕМ ГРАДУ

Манифестација „Вече уличних свирача“, својом јединственом појавом и шармом, по четврти пут одушевила је публику у Сомбору.

На балконима Улице краља Петра I, почевши о фонтане, смењивало се тридесет музичких извођача, водивши бројне посетиоце све до централне бине на Тргу Светог Ђорђа, на којој се публици представио Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“ са хором.

Програм је почео испред зграде Скупштине града Сомбора наступом гудачког квартета “Рапсодија“, а затим су се наступи наставили низати кроз главну улицу. Соло, дуо, трио састави и квартети на десет балкона публици су се представили Чедана Ђокић – солиста на хармоници, „High hopes duo“, „Trilogy“, „DosBeardos“, „NP trio“, „Maja Brukner i Co“, „THM“, „Sombor state of mind&pure music“ и „Gitar Duo“, који су приредили јединствен „jam session“ на отвореном, а придружили су им се и штулаши, људи статуе, те чувени фијакеристи који су употпунили овај сјајан програм.

Манифестацију „Вече уличних свирача“, организовали су Културни центар „Лаза Костић“ Сомбор и Уметничка асоцијација „Inbox“, уз подршку Града Сомбора.