ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ: ЗАВРШЕНИ РАДОВИ У ВЕЛИКОЈ САЛИ ЗГРАДЕ МЗ „МЛАКЕ“

Члан Градског већа за област финансија и привреде, Сава Дојић, данас је заједно са председником Савета месне заједнице „Млаке“, Драганом Кнежевићем и представницима исте, обишао завршене радове у великој сали зграде Месне заједнице „Млаке“ који су успешно реализовани средствима из партиципативног буџетирања, чији извођач радова је „Зип пројект“ д.о.о. Сомбор.
У склопу овог пројекта извршени су радови на замени комплетне електричне инсталације у згради, постављање расвете и комплетне паркетне површине. Председник Савета, Драган Кнежевић, захвалио се Граду на издвојеним средствима из партиципативног буџетирања и истакао да се добром вољом и сарадњом обе стране много тога урадило, што доприноси и увећава могућност за одржавање културно – уметничких и спортских активности за које је велика сала и намењена.
Градски већник изразио је задовољство реализацијом пројекта у Месној заједници „Млаке“ који је завршен у предвиђеном року, као и остали пројекти из партиципативног буџетирања, те подсетио да сваке године Град Сомбор издваја финансијска средства из буџета за сваку месну заједницу по одабиру становника. Град Сомбор у континуитету наставља са својим активностима у циљу побољшања квалитета живота својих становника.