ГРАДОНАЧЕЛНИК УПРИЛИЧИО ПРИЈЕМ ЗА СЈАЈНЕ СПОРТИСТЕ БК „СОМБОР“

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, данас је заједно са начелником Западнобачког управног округа, Гораном Нонковићем и чланом Градског већа, Слободаном Станићем, уприличио пријем за најистакнутије спортисте Боксерског клуба „Сомбор“, који су освојили прво место у финалу плеј оф Боксерске лиге Србије на Меморијалу „Властимир Лаци Станишић“ у Прокупљу.

БК „Сомбор“, под менторством тренера Стојана Кнежевића освојио је трофеје у конкуренцијама јуниора, омладинаца и сениора, за најбољу екипу у мушкој категорији и за најбољи тим у Србији.

Сомборски тим је на завршном турниру Регионалне лиге Србије освојио недостижних 67 бодова, док је тим из Ниш „Наисус“, освојио друго место са 37 бодова, а треће место Вождовац са 20 бодова.

Такође, у протеклом периоду, БК „Сомбор“, остварио је завидне резултате на Интернационалној ревији „Мирослав Петровић“ у Куманову, док је вицешампионка Драгана Јовановић бриљирала на Европском првенству у Јеревану, освојивши сребрну медаљу.

Градоначелник је честитао свима на фантастичном низању успеха, те им се захвалио што наш град представљају у најлепшем светлу.

„Такође бих се захвалио председнику Боксерског завеза Србије, Ненаду Боровчанину, на великодушној помоћи коју пружа БК „Сомбор“ у континуитету“, истакао је градоначелник, те додао да ће Град Сомбор наставити да подржава овај сјајан клуб, те њихов рад и труд који несебично улажу.