17. ФЕСТИВАЛ ОРГАНСКЕ И ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА – БОГАТСТВО ЗА СВА ЧУЛА

У Сомбору је данас одржан 17. Међународни фестивал органске и етно хране и пића, који је богатством шаренолике понуде привукао је многобројне посетиоце. На фестивалу су се представили произвођачи из Србије и региона, а у првом плану били су традиционални и органски производи.

На  отварању присутне су поздравили Јовица Келић испред Удружења за производњу органске хране „Eco energy“, члан Извршног одбора Савеза пчеларских организација Србије Раде Стевановић, председник Регионалне привредне коморе Сомбор Слободан Стеванчев и члан Градског већа Ђорђе Зорић који је званично отворио фестивал.

Након отварања програм су улепшали наступи културно-уметничких друштава из Сомбора и околине, а у оквиру фестивала одржано је и стручно предавање „Изазови и истина о храни 21. века“.

Организатор Међународног фестивала органске и етно хране и пића је Удружења за производњу органске хране „Eco energy“, у сарадњи са Туристичком организацијом града Сомбора.