„ДДОР OЛИМПИЈСКА СТАЗА“ – ПРОМОЦИЈА ОЛИМПИЈСКИХ ВРЕДНОСТИ У СУБОТУ У СОМБОРУ

Сомбор ће у суботу бити домаћин манифестације „ДДОР Oлимпијска стаза“ коју организују Град Сомбор, Олимпијски комитет Србије и компанија „ДДОР осигурање“, са циљем промоције олимпијских вредности и такмичарског духа.

Свако ко је заинтересован да научи нешто више о олимпијзму и олимпијским вредностима, успесима наших Олимпијаца и да да подршку нашим олимпијцима на путу ка Паризу, у суботу, 10. септембра, на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору може да узме учешће у манифестацији.

„Oлимпијска стаза“ ће кроз пет занимљивих полигона које укључују квиз знања, полигон спретности и игре меморије, водити учеснике који могу да се пријаве као појединци, у паровима или групи до пет особа. Право учешћа има свако од 7 до 77 година, а за учешће могу да се пријаве онлајн или на лицу места. За малолетна лица потребна је сагласност родитеља/старатеља.

 Сви учесници „Олимпијске стазе“ добиће правила такмичења, посебно дизајнираане мајице, поклон пакете компаније „ДДОР“, а за најуспешније припремљене су вредне награде.