СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА: УСКОРО РАСПИСИВАЊЕ КОНКУРСА ЗА ОБЛАСТ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА

Градско веће града Сомбора данас је одржало 88. седницу на чијем дневном реду се нашло седам тачака.

Између осталог, чланови Градског већа прихватили су предлог за расписивање конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Града Сомбора за 2022. годину, за шта је у градском буџету обезбеђен укупан износ од  18.000.000,00 динара. Конкурс ће бити објављен у петак, 26. фебруара, на званичном сајту Града Сомбора и у „Сомборским новинама“.

У оквиру финансијских питања, Градско веће одобрило је суфинансирање пројеката „Образовни круг“ и „Крос серије РТС-а“, чиме се пету годину заредом наставља подршка и учешће Града Сомбора у највећој спортско-образовној манифестацији у овом делу Европе, у оквиру које ће деца и омладина имати прилику да се упознају са немачким и француским језиком и културом, као и да учествују у крос такмичењу које се организује у категорији предшколаца, основаца, средњошколаца и сениора.

На 88. седници Градско веће прихватило је предлог да се приступи рехабилитацији неколико некатегорисаних атарских путева на територији Станишића, а за средства ће се конкутисати на конкурсу Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.